Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Mar Griera i Josep Otón parlen de “Noves formes de religiositat” als Diàlegs de Pedralbes

Dimecres vinent, dia 15 de juny, a les 19.30 hores, a la sala d’actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9), es celebrarà una nova sessió del cicle Diàlegs de Pedralbes amb el títol “Noves formes de religiositat”. Hi intervindran Mar Griera, directora d’ISOR (Investigacions en Sociologia de la Religió) i professora a la UAB, i Josep Otón, professor de l’ISCREB, moderats per Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL.

L’acte es podrà seguir en directe per internet a les adreces: www.barcelona.cat/barcelonacultura i http://monestirpedralbes.bcn.cat/

Per assistir a les xerrades cal fer una inscripció prèvia a reservesmonestirpedralbes@bcn.cat o al telèfon 93 256 34 27. Els assistents podran visitar lliurement el monestir una hora abans de l’inici de la sessió.

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.