Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Acte d’homenatge a Jacint Verdaguer al MUHBA Vil·la Joana

El divendres 10 de juny, a les 17 hores, al MUHBA Vil·la Joana (Ctra. de l’Església, 104. Vallvidrera), tindrà lloc l’acte d’homenatge a Jacint Verdaguer, amb motiu de la celebració de l’aniversari de la seva mort. A l’acte hi assistirà el regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Daniel Mòdol.

L’acte d’homenatge comptarà amb l’actuació de Roger Mas, que interpretarà diversos poemes musicats de Verdaguer. Durant l’acte d’aquest any es podrà visitar el conjunt rehabilitat i restaurat amb la nova museografia de MUHBA Vil·la Joana que s’inaugurarà properament.

Podeu trobar més informació al web del MUHBA.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.