Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El MUHBA acull la mostra “Ramon Llull i l’encontre entre cultures” amb motiu de l’Any Llull

El dimecres 8 de juny, a les 19 hores, a la capella de Santa Àgata del MUHBA (Pl. del Rei s/n) el MUHBA i l’IEMed presenten la mostra Ramon Llull i l’encontre entre cultures, que forma part dels actes de commemoració amb motiu de l’Any Llull.

La mostra, organitzada per l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) i ubicada a la capella Santa Àgata del MUHBA, ofereix un recorregut per la vida i l’obra del pensador mallorquí on es destaca el diàleg que Llull va mantenir amb el món musulmà. Il·lustracions, textos i audiovisuals interactius conformen una exposició que s’ha presentat ja a Tarragona i València i que després visitarà Vic, Lleida i Brussel·les.

L’obertura de la mostra anirà acompanyada de dos concerts a l’entorn de la figura de Ramon Llull que es podran sentir al Saló del Tinell del MUHBA:

Dimecres 8 de juny, a les 20.30 hores, “Ramon Llull i l’últim pelegrinatge” a càrrec de Capella de Ministrers. Aquest concert proposa un viatge musical per la Mediterrània medieval resseguint els viatges de Llull, des de Mallorca, passant per Barcelona i Montpeller, fins a París, Roma, Marsella, Nàpols, Xipre, Jerusalem, Armènia Menor o Tunísia.

Dijous 9 de juny, a les 20.30 hores, “L’art de Llull”, a càrrec de Manel Camp Quartet i l’actor Joan Crosas, que interpretarà diversos passatges autobiogràfics del místic medieval.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.