Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Comença el cicle “Nits d’estiu al Castell de Montjuïc”

A partir del divendres 3 de juny, el Pati d’Armes del Castell de Montjuïc acollirà la segona edició del cicle d’activitats Nits d’estiu al Castell de Montjuïc, que inclou tres propostes artístiques que s’iniciaran a les 20h del vespre i s’allargaran fins a les 24h.

En aquest mateix espai es podrà fer un tast culinari a les caravanes ambulants de menjar i beguda que s’instal·laran al recinte del Castell. L’accés a l’activitat i a la resta del recinte és gratuït a partir de les 20 hores, i a partir de les 22 hores es proporcionarà servei gratuït de bus llançadora fins a plaça Espanya.

Programació

3 de juny, de 20 a 24 hores
VIOLETA
Espectacle de circ del Col·lectiu La Persiana conjuntament amb Venancio y los Jóvenes de Antaño, una combinació de música en directe i acròbates provinents d’escoles de tot el món.

10 de juny, de 20 a 24 hores
CLAQUÉ & PERCUSSIÓ
Camut Band presenta un espectacle creat a partir de la investigació i la combinació del claqué amb altres disciplines artístiques per mostrar un nou llenguatge modernitzat d’aquest estil.

17 de juny, de 20 a 24 hores
CONCERT AMB THE SLINGSHOTS
The Slingshots fusiona funk, soul, jazz i rock per oferir un so ric en matisos musicals i ofereix un espectacle per ser escoltat i ballat al mateix temps.

Més informació a : http://ajuntament.barcelona.cat/castelldemontjuic/ca

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.