Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Escolab compleix una dècada apropant la recerca a les escoles

Dijous 2 de juny, de 18 a 20.30 hores, a l’Institut Nacional d’Educació Física, INEF, (carrer de l’Estadi, 12-22) tindrà lloc la festa de celebració del 10è aniversari d’Escolab, el programa promogut per l’Ajuntament de Barcelona que s’adreça a l’alumnat d’educació secundària, batxillerat i cicles formatius dels centres públics i concertats de la ciutat amb l’objectiu de difondre el coneixement científic i la innovació.

Al llarg d’aquests deu anys més de 47.000 alumnes han participat en les activitats científiques i gratuïtes programades a més de 80 centres de recerca, laboratoris i empreses d’alt valor afegit, als àmbits de les ciències experimentals, la tecnologia, les ciències socials, les humanitats, l’arquitectura, la innovació empresarial, el periodisme, l’educació infantil i les ciències de l’esport, entre d’altres.

En el decurs d’aquesta dècada el programa ha teixit una comunitat formada per investigadors, organitzadors, professors i alumnes, els escolabers, als quals s’ha convidat a participar al concurs fotogràfic convocat a Instagram, “La mirada dels escolabers”, amb el hashtag #escolab10.

Trobareu més informació al web d’Escolab.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.