Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Anna Pagès i Begoña Román participen al diàleg “Tenir cura dels altres”

Dilluns vinent, dia 30 de maig, a les 19.30 h, a la sala d’actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9), se celebrarà la sessió “Tenir cura dels altres” dins del cicle dels Diàlegs de Pedralbes. A l’acte hi intervindran Anna Pagès, professora a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport-Blanquerna de la URL, i Begoña Román, professora en la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona, moderades per Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL.

L’acte es podrà seguir en directe per internet via streaming a l’adreça monestirpedralbes.bcn.cat.

Per assistir a les sessions d’aquest cicle, cal fer una inscripció prèvia a reservesmonestirpedralbes@bcn.cat o al telèfon 93 256 34 27. Els assistents podran visitar lliurement el monestir una hora abans de l’inici de la sessió.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.