Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa per presentar la programació de la Setmana de la Cultura Prohibida i l’exposició Vibracions prohibides al Born CCM

Dimarts 24 de maig, a les 12 hores, a la Sala Moragues d’El Born Centre de Cultura i Memòria (plaça Comercial, 12) tindrà lloc la roda de premsa per presentar la programació de la Setmana de la Cultura Prohibida i fer una visita a l’exposició Vibracions prohibides que es podrà veure entre el 24 de maig i el 12 d’agost.

A l’acte hi assistiran el comissionat de Programes de Memòria de l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Vinyes, el comissari de la Setmana de la Cultura Prohibida, Lluís Agustí, el comissari de l’exposició Vibracions prohibides, Xavier Valiño, i la directora del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i organitzadora de la Jornada “Nihil Obstat”, Carme Fenoll.

Del 23 al 29 de maig, El Born CCM posa la llibertat d’expressió al punt de mira i es transforma en el punt de trobada de la censura i la prohibició de la cultura, amb taules rodones, exposicions, conferències, concerts, activitats familiars i durant el cap de setmana, amb el Mercat del Llibre Prohibit. Després de l’èxit de La Setmana del Llibre Prohibit de l’any passat, aquest any s’amplien les fronteres per acollir tota una setmana dedicada a reflexionar sobre la cultura prohibida i censurada en els seus múltiples vessants, afegint com a tema convidat la prohibició i la censura dins el món de la música.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.