Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del programa del Grec Festival de Barcelona 2016

Divendres, 20 de maig, a les 11.30 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), es presentarà la programació del Grec Festival de Barcelona, que enguany tindrà lloc de l’1 al 31 de juliol.

A l’acte hi assistiran l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Berta Sureda i el director del Festival, Ramon Simó. Després de la roda de premsa tindrà lloc la tradicional copa amb alguns dels artistes que participen en aquesta edició del Grec.

Mitjans gràfics: A les 12.45 hores aproximadament, es farà la tradicional foto de família a la terrassa de la 3a planta del Palau amb alguns dels artistes del festival.

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.