Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Durant La Nit de Museus, 83 museus de Barcelona i l’àrea metropolitana obriran portes el proper dissabte

Aquest dissabte, 21 de maig, 83 centres de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Cornellà, Esplugues de Llobregat, Sant Adrià i Santa Coloma de Gramenet obriran gratuïtament les portes de les 19h fins a la 1h de la matinada, coincidint amb la celebració arreu d’Europa de La Nit dels Museus. Una àmplia oferta d’exposicions, concerts, circ, màgia, projeccions, performances, tallers, visites guiades i dramatitzades, recitals poètics i activitats per a tots els públics.

Aquest 2016 s’afegeixen a l’extensa xarxa d’espais que ja participen a La Nit dels Museus la Fundació Mies van der Rohe, la Fundació Ramón Pla Armengol (Masia Ravetllat), el Palau Güell i un nou espai del Museu de Badalona, el Conducte d’Aigües. També es reincorporen a la proposta el Jardí Botànic (MCNB), el Museu Etnològic de Barcelona i The Gaudí Exhibition Center – Museu Diocesà de Barcelona.

Podeu consultar tota la programació al web www.lanitdelsmuseus.cat i descarregar-vos imatges en aquest enllaç.

Descarrega el fitxer
Dossier de premsa La nIt de Museus 2016

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.