Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona celebra un acte institucional amb motiu de l’exposició “1975. Els regidors del NO al català”

Dimecres 18 de maig, a les 18:00 hores, (Saló de Cròniques, Ajuntament de Barcelona) tindrà lloc un acte institucional a l’Ajuntament de Barcelona amb motiu de l’exposició “1975. Els regidors del NO al català”, que es pot veure al Palau de la Virreina i que recorda com la mobilització ciutadana va forçar l’Ajuntament a rectificar la votació contrària de 18 regidors a subvencionar classes en català.

A l’acte hi participaran el Comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes, el Comissari de l’exposició, Martí Marín Corbera, el periodista Josep Maria Cadena i Miquel Angel Pasqual, de La Trinca, formació que va denunciar aquests fets amb ironia en la seva coneguda cançó dels 18 jutges, l’any 1976.

 

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.