Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del 12è Concurs internacional de música de les Corts

Demà dimecres, 18 de maig, a les 13 hores (Espai 4 del Palau de la Virreina, La Rambla, 99) la regidora del Districte de les Corts, Laura Pérez, presentarà el 12è Concurs internacional de música de les Corts, que organitzen el districte de les Corts, el centre d’estudis musicals A Tempo, i l’associació Per l’Altre Cor Cremat de Barcelona. A l’acte hi assistirà també la comissionada de Cultura, Berta Sureda.

 El Concurs internacional de música de les Corts té com a objectiu estimular i donar suport als i les joves intèrprets en la seva carrera musical, difondre la música clàssica a partir de les joves generacions i establir un nou marc cultural de difusió musical a les Corts.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.