Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de La Nit dels Museus 2016

El proper dimecres, 18 de maig, a les 10.30 hores es presentarà en roda de premsa La Nit dels Museus 2016 a l’auditori de la Fundació Joan Miró (Parc de Montjuïc s/n). L’edició d’enguany de La Nit dels Museus se celebrarà durant el vespre i la nit del dissabte 21 de maig a diferents museus de Barcelona, L’Hospitalet, Badalona, Cornellà, Esplugues, Sant Adrià i Santa Coloma.

A la roda de premsa hi assistiran la comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Berta Sureda; la directora de la Fundació Joan Miró, Rosa Maria Malet; el director del MNAC, Pepe Serra; el director del Jardí Botànic de Barcelona, Josep Maria Montserrat, i el director de la Fàbrica de Creació La Escocesa, Kike Bela.

Durant la roda de premsa es presentarà l’extens programa d’exposicions, concerts, dansa, visites concertades, tallers i activitats familiars que realitzaran de manera simultània un total de 83 museus i centres entre les 19.00 hores de la tarda i les 01.00 hores de la matinada. La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa on hi participen més de quatre mil museus de quaranta països i que enguany arriba a la dotzena edició a Europa, i a la novena a Barcelona.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.