Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Ricard Vinyes visita la nova exposició “1975. Els regidors del NO al català”

Divendres 13 de maig, a les 12 hores, (pati del Palau de la Virreina, La Rambla, 99), el Comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes, farà una visita comentada a l’exposició “1975. Els regidors del NO al català”, que posa en valor com la mobilització ciutadana va forçar l’Ajuntament a rectificar la votació contrària de 18 regidors a subvencionar classes en català. Vinyes estarà acompanyat del comissari de l’exposició, Martí Marín Corbera.

En el marc d’aquesta exposició, que es podrà veure gratuïtament al pati del Palau de la Virreina del 13 maig al 26 de juny, el dia 18 de maig està previst celebrar un acte institucional al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona amb la presència del comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes, el periodista Josep Maria Cadena i Miquel Angel Pasqual, de La Trinca, formació que va denunciar aquests fets amb ironia en la seva coneguda cançó dels 18 jutges, l’any 1976.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.