Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa del XXXII Festival Internacional de Poesia de Barcelona

Dilluns 9 de maig, a les 11 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (la Rambla, 99) tindrà lloc la roda de premsa per donar a conèixer els poetes participants al XXII Festival Internacional de Poesia de Barcelona que se celebrarà el dia 10 de maig a les 21 hores al Palau de la Música.

A l’acte hi intervindran els directors del programa Barcelona Poesia, Manuel Forcano i Teresa Colom, i els poetes convidats al Festival d’aquest any, Mireia Calafell, Mohsen Emadi, Joumana Haddad, Violet Grigoryan, Easterine Kire i Francisco Brines.

 

 

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.