Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de l’exposició Caricatures de la Barcelona Vuitcentista. Donació Joaquim de Nadal d’obres de Josep Parera (1828?-1902) al Museu Frederic Marès

Dimarts 10 de maig, a les 12 hores, al Museu Frederic Marès (plaça Sant Iu, 5) tindrà lloc la roda de premsa per presentar i fer una visita a l’exposició Caricatures de la Barcelona Vuitcentista. Donació Joaquim de Nadal d’obres de Josep Parera (1828?-1902), que es podrà veure entre el 13 de maig i el 25 de setembre.

A l’acte hi assistiran el director d’Infraestructures Culturals, Patrimoni i Coordinació de l’Institut de Cultura de Barcelona, Carles Sala, el director del Museu Frederic Marès, Josep M. Trullén i Thomàs, el president del Cercle del Museu Frederic Marès, Antoni Gelonch, el membre de l’Institut d’Estudis Catalans i de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, Francesc Fontbona, el Postgraduate Diploma in History of Art, Courtauld Institute de Londres, Jordi de Nadal i Alier, i el conservador del Gabinet del col·leccionista del Museu Frederic Marès, Ernest Ortoll i Martín.

 Aquesta és l’exposició d’una donació excepcional al Museu Frederic Marès, cinquanta-una caricatures de personatges de la Barcelona vuitcentista; obres de l’artista Josep Parera que enriqueixen i complementen, d’una manera molt notable, els fons de les col·leccions del Gabinet del col·leccionista que s’exposen a la segona planta del Museu.

Més informació en aquest enllaç

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.