Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la temporada de Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani de Barcelona

Divendres 6 de maig, a les 11 hores, es farà la presentació de la temporada de Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani de Barcelona (c. Sant Adrià, 20). A l’acte assistirà la comissionada de Cultura, Berta Sureda, i els responsables del projecte Cohabitar entre-, Ramon Parramon (Idensitat) i Francisco Rubio (LaFundició).

Cohabitar entre- pretén activar el centre com a creador i catalitzador d’interaccions entre pràctiques artístiques i espais socials. La direcció del projecte es col·legiada, mitjançant un grup de treball format per quatre col·lectius: Idensitat, LaFundició, Sinapsis i Transductores. També incorpora a d’altres persones, col·lectius o entitats implicats en els processos i projectes concrets. La gestió del programa és assumida per una coordinació tècnica vinculada a LaFundició i Idensitat.

 Trobareu totes les imatges a http://eicub.net/?grup=FabraiCoatsCentreArtContemporani

 

http://ajuntament.barcelona.cat/centredart/ca/

facebook.com/fabraicoatscentredart/

@CohabitarEntre –

#fabraicoats

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.