Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Lliurament del Premi dels Jocs Florals de Barcelona al poeta Eduard Sanahuja

Dimecres, 4 de maig a les 19h al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona (pl. Sant Jaume, 1), es lliurarà el Premi dels Jocs Florals de Barcelona 2016 a Eduard Sanahuja pel poemari Teories del no, escollit d’entre els 122 poemaris presentats en aquesta edició. La Glossa del premiat anirà a càrrec d’Isabel Graña, investigadora i doctora en literatura catalana.

A l’acte hi assistirà el Tercer tinent d’alcalde, Jaume Asens, la comissionada de Cultura, Berta Sureda, i els directors de Barcelona Poesia, Teresa Colom i Manuel Forcano, així com els mantenidors del premi, Antoni Vidal Ferrando, Eva Baltasar Sardà, Àngels Gregori Parra, Jaume Pons Alorda i Pere Rovira Planas.

Durant l’acte també es llegiran alguns dels millors poemes de l’any 2015, a càrrec dels seus autors: Josep Lluís Badal, Pau Gener, Gemma Gorga, Maria Antònia Massanet i Irene Tarrés.

La referència històrica estarà dedicada a la figura de Ramon Llull, amb motiu de la celebració de l’Any Llull, que commemora el setè centenari de la seva mort. L’historiador Stefano Maria Cingolani recordarà l’escriptor, místic i filòsof.

Amb els Jocs Florals arrenca el programa de Barcelona Poesia 2016 que finalitzarà el 10 de maig amb el XXXII Festival Internacional de Poesia.

Podeu trobar tota la informació i imatges de Barcelona Poesia 2016 en aquest enllaç.

www.barcelona.cat/barcelonapoesia

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.