Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de Barcelona Poesia 2016

Divendres 29 d’abril, a les 13h a l’Espai Lab del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), es presentarà el programa de Barcelona Poesia 2016 que se celebrarà en diversos espais de la ciutat de Barcelona entre el 4 i el 10 de maig de 2016.

A l’acte hi assistiran la comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Berta Sureda, i els directors de Barcelona Poesia Manuel Forcano i Teresa Colom. En aquest acte també es donarà a conèixer el nom del guanyador dels Jocs Florals i s’anunciaran els convidats al XXXII Festival Internacional de Poesia de Barcelona del dia 10 de maig.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.