Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa d’avançament del Grec Festival de Barcelona

El proper dimarts, 26 d’abril, a les 11 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), tindrà lloc la presentació de les principals línies i una part de la programació de la 40a edició del Grec Festival de Barcelona. Berta Sureda, comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, i Ramon Simó, director del Grec Festival de Barcelona, entre d’altres, assistiran a la roda de premsa.

 En concret s’informarà de la totalitat de la programació del Teatre Grec, el cartell de música, el MiniGrec i les activitats del Més Grec. Grec Festival de Barcelona tindrà lloc de l’1 al 31 de juliol.

 

www.barcelona.cat/grec

facebook.com/Grec.Festival.Barcelona

twitter.com/grecfestivalbcn

@grecfestivalbcn

#Grec2016

#Grec40Anys

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.