Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de BCN Producció’16 a La Capella

 Dilluns, 25 d’abril a les 12.30h, tindrà lloc a La Capella (Hospital, 56) la presentació dels projectes seleccionats en la desena edició de BCN Producció. Óscar Abril Ascaso, director de Sectors Culturals i Innovació de l’Institut de Cultura de Barcelona, Oriol Gual, director de La Capella, i David Armengol, membre del jurat, parlaran sobre el programa.

Durant la trobada amb periodistes es podran veure les dues primeres propostes que obriran portes a partir del dia 27 d’abril, Background Immunity de Ricardo Trigo a la Sala Gran i Demo, de Pau Magrané a l’Espai CUB, i que es podran veure fins el 12 de juny.

 Amb el programa BCN Producció, La Capella contribueix a donar resposta a les necessitats econòmiques i de producció dels artistes mentre segueix de prop les línies discursives de l’art actual, fidel a la seva funció d’equipament públic per a l’art contemporani. El jurat que ha seleccionat els projectes d’aquest any ha estat format per David Armengol, Latitudes (Mariana Cánepa Luna, Max Andrews), Glòria Picazo, Francesc Ruiz i Mireia Sallarès.

 

Projectes seleccionats:

27/04/16 – 12/06/2016

Sala Gran: Ricardo Trigo – Background Immunity

Espai Cub: Pau Magrané – Demo

 

22/06/16 – 4/09/2016

Sala Gran: Equipo Palomar – No es homosexual simplemente el homófilo, sinó el cegado por el falo perdido

Espai Cub: Anna Dot – Until I am no longer able to stand

 

16/09/16 – 6/11/16

Sala Gran: Antoni Hervàs – El misterio de caviria

Espai Cub: Bárbara Sánchez Barroso – Cartas desde el bosque

 

18/11/16 – 15/01/17

Projecte de Comissariat

Joana Hurtado

La dissidència nostàlgica

 

Tardor 2015

 Projectes deslocalitzats:

Oriol Nogues – Teatre d’Amadors

Ariadna Parreu – La matèria com a forma

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.