Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Carl Honoré i Francesc Torralba fan una “Apologia de la lentitud” al proper Diàleg de Pedralbes

Dimecres vinent, dia 20 d’abril, a les 19:30 h. se celebrarà una nova sessió dels Diàlegs de Pedralbes, a la sala d’actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9). Hi intervindran Carl Honoré, periodista i escriptor, impulsor del moviment slow, i Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la Universitat Ramon Llull, amb el títol “Apologia de la lentitud“.

L’acte es podrà seguir en directe per internet via streaming a l’adreça monestirpedralbes.bcn.cat.

Per assistir a les sessions d’aquest cicle, cal fer una inscripció prèvia a reservesmonestirpedralbes@bcn.cat o al telèfon 93 256 34 27. Els assistents podran visitar lliurement el monestir una hora abans de l’inici de la sessió.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.