Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació de Món Llibre 2016

Demà, divendres 15 d’abril a les 11 hores, es farà la presentació de les activitats i espectacles que integren l’edició de Món Llibre 2016, serà en  una visita guiada a càrrec de Marta Almirall, directora de Festes de l’Icub, El punt de trobada és l’entrada del Macba (pl. dels Àngels, 1).

Hi seran presents Joan Turu, Lani Yamamoto i Jan Bajtlik, Il·lustradors destacats de la 12 edició.

El cap de setmana del 16 i 17 d’abril l’Institut de Cultura de Barcelona organitza la 12a edició de Món Llibre, el Sant Jordi infantil i juvenil, inspirada en la idea de com la literatura ens mou a canviar i millorar el món. Més de 100 activitats programades per l’ICUB (espectacles de teatre i cinema) i més de 50 editorials, publicacions i plataformes participants (contacontes i tallers).

Ara que Barcelona s’estrena com a Ciutat de la Literatura per la UNESCO, Món Llibre convida els il·lustradors Lani Yamamoto –en representació de Reykjavic Ciutat de la Literatura de la UNESCO- i Jan Bajtlik (Polònia), que va participar en la creació de la imatge de Cracòvia Ciutat de la Literatura per la UNESCO.

Destaquen com a novetats la convocatòria de booktubers (#recomanollegir) i els tallers exclusius adreçats a mares i pares per aprendre a estimular la lectura entre els més petits. Per commemorar el 400 aniversari de la mort de Shakespeare i Cervantes es programa l’espectacle Microshakespeare i la instal·lació La triste figura; i el Centre de Titelles de Lleida celebra el seu 30è aniversari treballant a l’entorn de la literatura i el teatre amb el muntatge Xim.

barcelona.cat/monllibre

#monllibre2016

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.