Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Debat obert “Quin Mercat de les Flors volem?”

L’Institut de Cultura de Barcelona organitza el debat “Quin Mercat de les Flors volem?” el proper divendres, dia 15 d’abril,  a les 18 hores al Mercat de les Flors. Un acte públic, obert a la ciutadania, amb participació de les administracions públiques, associacions professionals de dansa i arts escèniques, col·lectius, plataformes i agents culturals, educatius i veïnals.

Aquest debat tancarà una jornada de reflexió sobre el Mercat de les Flors, en el marc del procés participatiu d’elaboració del Pla de Cultures 2016-2026 (impulsat pel Consell de la Cultura de Barcelona) i en l’horitzó del procés de renovació de la direcció d’aquest equipament cultural.

El debat s’obrirà amb la presentació de les conclusions dels tres tallers temàtics (bon govern, programació i producció i, finalment, mediació) realitzats prèviament. També es comptarà amb la participació de Berta Sureda, comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, i Nèlida Falcó, directora de l’Àrea d’Arts Escèniques de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Des de 2006, el Consorci Mercat de les Flors / Centre de les Arts de Moviment és un centre participat per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

http://mercatflors.cat/actualitat/debat-public-quin-mercat-de-les-flors-volem-aquest-divendres/

Sala Pina Bausch, 18 h
Mercat de les Flors
C/ Lleida, 59    08004 Barcelona
Aforament limitat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.