Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Els centres cívics s’acosten al continent africà a través del conjunt d’activitats “Making Africa. Apropament a la creativitat contemporània”   

Divendres 8 d’abril comencen les activitats “Making Africa. Apropament a la creativitat contemporània” organitzades per la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona en paral·lel a l’exposició Making Africa. Un continent de disseny contemporani del CCCB Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. El programa, que té com a objectiu acostar el públic a les diferents realitats presents al continent africà, també vol vincular els Centres Cívics amb els grans equipaments de la ciutat de Barcelona a través de l’intercanvi de públics i coneixements.

“Making Africa. Apropament a la creativitat contemporània” inclou 19 propostes que van des de projeccions de videoart, diàlegs sobre art urbà i tallers de confecció, disseny o gastronomia, fins a sessions de cinema, música o poesia contemporània. La música serà el teló de fons de totes les propostes per mostrar la seva importància en els diferents aspectes de la vida africana.

L’activitat que inicia el cicle el divendres 8 d’abril a les 20h és “Immersions en l’univers africà”, una sessió de projeccions i música al centre Cívic Can Felipa, on hi participen DJ Coulibaly i DJ Edi Pou (Za!).

Les activitats es portaran a terme a 9 Centres Cívics (Albareda, Barceloneta, La Sedeta, Can Felipa, La Casa Elizalde, El Sortidor, Pati Llimona, Convent de Sant Agustí i Casa Sagnier) entre els mesos d’abril i juliol.

Podeu consultar tot el programa detallat de les activitats en aquest enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.