Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Comença el cicle de concerts Música BCN. Viatge Sonor per la Història de la Música amb intèrprets de l’ESMUC a Centres Cívics

Música BCN s’estructura com un cicle de cinc concerts d’accés gratuït que es duran a terme a cinc Centres Cívics (Vil·la Florida, Barceloneta, Parc-Sandaru, Baró de Viver i Can Verdaguer) entre els mesos d’abril i juny

La Xarxa de Centres Cívics organitza en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) Música-BCN. Viatge sonor per la història de la música. El cicle de concerts que comença avui, 6 d’abril i continuarà fins al 16 de juny, proposa un recorregut sonor pels estils més representatius de la història de la música: de l’òpera a la música llatina, del flamenco a les bandes sonores, i del blues al pop.

Música BCN s’estructura com un cicle de cinc concerts que es duran a terme a  cinc Centres Cívics entre els mesos d’abril i juny. Tots els concerts són propers i comentats, on públic i músics de l’ESMUC interactuen en un ambient que ens trasllada tant al tablao com al cinema, una sala de ball o una de concerts. En total, 25 oportunitats per acostar-se a la música des de dins i desgranar-ne els secrets més atractius i curiosos.

El cicle comença avui a les 19.30h al Centre Cívic Vil·la Florida amb el recital Música de pel·lícula. Les bandes sonores que tots recordem.

Podeu trobar el programa complet del cicle de concerts a aquest enllaç.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.