Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de l’exposició ‘Barcelona. La metròpoli en l’era de la fotografia, 1860-2004’ a La Virreina Centre de la Imatge

Dimecres 23 de març, a les 11h a la sala La Virreina Lab, del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), tindrà lloc la roda de premsa de presentació de l’exposició Barcelona. La metròpoli en l’era de la fotografia, 1860-2004. Es tracta d’una mostra de prop de 1.000 obres que explora la iconografia fotogràfica de l’evolució urbanística de la ciutat al llarg d’un segle i mig d’història.

A la roda de premsa hi intervindran la comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Berta Sureda, i el comissari de l’exposició, Jorge Ribalta, qui oferirà una visita guiada als mitjans de comunicació per les 18 sales que acullen aquesta àmplia exposició.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.