Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
“Utopies, encara?” amb Jaume Botey i David Fernàndez, nou Diàleg de Pedralbes

Dijous dia 17 de març, a les 19:15 h. se celebrarà una nova sessió dels Diàlegs de Pedralbes, a la sala d’actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9, Barcelona). Hi intervindran Jaume Botey, teòleg, antropòleg i professor d’història de la UAB, i David Fernàndez, periodista, moderats per Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la Universitat Ramon Llull, amb el títol “Utopies, encara?“.

L’acte es podrà seguir en directe per internet via streaming a l’adreça barcelona.cat/barcelonacultura 

Per assistir a les sessions d’aquest cicle, cal una inscripció prèvia al correu reservesmonestirpedralbes@bcn.cat o al telèfon 93 256 34 27. Pels assistents hi haurà, a més, la possibilitat de visitar lliurement el monestir una hora abans de l’inici de la sessió.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.