Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Trobada amb mitjans de comunicació per presentar mesures de foment de la música en viu a locals de petit i mig format

Dilluns, 14 de març, a les 13:15 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), hi haurà una trobada amb mitjans de comunicació on s’exposaran les línies de treball de l’Ajuntament de Barcelona per fomentar la música en viu als locals de petit i mig format de la ciutat.

Hi assistiran el tinent d’alcalde de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens; la regidora de Participació i Districtes, Gala Pin, i la comissionada de Cultura, Berta Sureda, entre d’altres.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.