Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Canòdrom es posa en funcionament com a incubadora de projectes de cultura digital i noves tecnologies

Dijous 10 de març a les 12.00 h al Canòdrom (Sala d’actes, c. Concepció Arenal, 165), la tinenta d’Alcaldia de Drets Socials i regidora del Districte de Sant Andreu, Laia Ortiz; el tinent d’alcalde de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens, i la comissionada de Cultura de l’Ajuntament, Berta Sureda, presentaran les instal·lacions del Canòdrom, un nou equipament municipal que es posa en marxa aquest mes i que funcionarà com a incubadora de projectes al servei dels emprenedors culturals.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.