Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de Donna Leon, guanyadora de l’XI Premi Pepe Carvalho

Dijous 4 de febrer, a les 13 hores, l’escriptora Donna Leon atendrà als mitjans de comunicació en una trobada al Palau de la Virreina (La Rambla, 99. 4a planta). L’acompanyaran la comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Berta Sureda i el comissari de BCNegra, Paco Camarasa.

El mateix dijous 4 de febrer, a les 19 hores, Donna Leon rebrà el Premi Pepe Carvalho al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, en un acte presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. El premi es lliura en el marc de BCNegra, la trobada de novel·la negra que té lloc del 28 de gener al 6 de febrer.

www.barcelona.cat/bcnegra 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.