Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de les Festes de Santa Eulàlia/LLUM BCN i anunci dels guanyadors dels Premis Ciutat de Barcelona

Dimecres 3 de febrer, a les 10.30 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) tindrà lloc una roda de premsa durant la qual s’explicaran els detalls del programa de les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona, del Festival LLUM BCN -inclòs en el programa de la festa- i on també es donaran a conèixer els noms dels guanyadors dels Premis Ciutat de Barcelona 2015.

A la roda de premsa hi intervindran en primer lloc, la comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Berta Sureda; el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, Joaquim Fernández; la directora de Festes i Tradicions de l’Institut de Cultura de Barcelona, Marta Almirall i la comissària del festival LLUM BCN, Maria Güell, que explicaran les activitats de Santa Eulàlia i Llum BCN.

Posteriorment, la comissionada de Cultura, Berta Sureda, acompanyada per la presidenta del Comitè Executiu del Consell de la Cultura de Barcelona, Montserrat Vendrell, farà públics els guanyadors dels Premis Ciutat de Barcelona 2015. Els premis es lliuraran el proper 15 de febrer al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

De l’11 al 14 de febrer Barcelona celebra les festes de Santa Eulàlia amb un ampli ventall d’activitats d’arrel tradicional. Enguany, la ciutat convidada a la festa és Mataró, que hi participarà amb el seu seguici festiu. En el marc de la festa també se celebrarà festival LLUM BCN, que durant tres dies (12, 13 i 14 de febrer), omplirà cada vespre patis i places del centre de la ciutat amb instal·lacions lumíniques creades per escoles i professionals del disseny.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.