Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Museu Picasso acull tres obres procedents del Louisiana Museum of Modern Art

El Museu Picasso de Barcelona, acull fins el proper 20 de juny tres obres monumentals procedents del Louisiana Museu of Modern Art d’Humlebaek, Dinamarca. Aquest préstec excepcional és fruit d’un intercanvi d’obres amb aquesta institució que acollirà, del 30 de juny a l’11 de setembre, l’exposició Picasso before Picasso amb 27 dibuixos de la col·lecció del Museu Picasso.

Dilluns, 1 de febrer, a les 11.30 hores, a la sala 16 de la col·lecció permanent (accés per pl. Sabartés,1), les conservadores del Museu, Malén Gual i Claustre Rafart, acompanyades del director del Museu Picasso, Bernardo Laniado-Romero, estaran a disposició de la premsa que ho desitgi per a contextualitzar i destacar la importància d’aquestes peces.

La presentació d’aquests tres olis — Dona i tocador d’aulos II, Le dèjuner sur l’herbe (d’après Manet) i El jugador de cartes II — esdevé un complement a la col·lecció del Museu per entendre el procés creatiu, la vitalitat i l’esperit de renovació i provocació de l’artista presents fins el final de la seva vida.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.