Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Mónica Cavallé i Francesc Torralba parlen de “Filosofia per a la vida quotidiana”, en un nou Diàleg de Pedralbes

Dijous 21 de gener, a les 19:30 h se celebrarà una nova sessió dels Diàlegs de Pedralbes, a la sala d’actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9, Barcelona). Hi intervindran Mónica Cavallé, doctora en filosofia per la Universidad Complutense de Madrid i màster en ciències de les religions, i Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la Universitat Ramon Llull, amb el títol “Filosofia per a la vida quotidiana“.

L’acte ja té complet el seu aforament, però es podrà seguir en directe per internet via streaming a l’adreça http://barcelona.cat/barcelonacultura. Per assistir a les sessions d’aquest cicle, cal una inscripció prèvia al correu electrònic reservesmonestirpedralbes@bcn.cat. Pels assistents hi haurà, a més, la possibilitat de visitar lliurement el monestir una hora abans de l’inici de la sessió.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.