Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació de l’any 2016 i balanç de l’any 2015 del Museu Picasso

El dimecres, 20 de gener de 2016, a les 11.00 hores, a la sala d’actes (planta baixa, accés per pl. Sabartés,1), es presentarà, en roda de premsa als mitjans de comunicació, les línies d’actuació i la programació per al 2016 del Museu Picasso i el balanç de l’any 2015.

A l’acte hi assistirà Berta Sureda, comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i Bernardo Laniado-Romero, director del Museu Picasso.

La temporada expositiva del 2016 al Museu Picasso portarà a la Ciutat les millors obres d’art de la segona dècada del segle passat amb l’exposició Cubisme i guerra. El cristall dins la flama, centrada en la supervivència de l’avantguarda artística europea establerta a París durant la Primera Guerra Mundial, i la seva resposta a aquest gran conflicte.

Al mateix temps, el Museu Picasso, com a centre de referència sobre l’obra de l’artista, aprofundirà en el concepte Museu únic, Col·lecció única, com a principal font de coneixement, dinamitzant l’estudi i la investigació en programes com el Projecte de recerca Barcelona 1917, on es farà un estudi sistemàtic del conjunt de pintures realitzades durant l’estada de Picasso a Barcelona l’any 1917, que inclourà la restauració de tres obres de la col·lecció d’aquest període. També es continuarà amb la connexió del Museu Picasso amb Barcelona com a part activa de la Ciutat i del barri.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.