Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la Cavalcada de Reis de Barcelona

Dimecres, 30 de desembre, a les 10:30 hores, el tinent d’alcalde de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens; la comissionada de Cultura, Berta Sureda, i la cap de Festes i Tradicions de l’Institut de Cultura de Barcelona, Marta Almirall, presentaran la Cavalcada de Reis de la ciutat.

Durant la roda de premsa, que tindrà lloc a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), s’explicaran les novetats i detalls de la Cavalcada de Reis que tindrà lloc el dimarts 5 de gener a Barcelona, i de les activitats prèvies amb els carters i patges reials que hi haurà a la plaça de Catalunya els dies 2, 3 i 4 de gener.

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.