Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Orfeó Català ofereix el tradicional concert de nadales a la plaça del Rei
  • El concert, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, és gratuït i obert a tota la ciutadania

 

El proper dilluns, 4 de gener de 2016, i com ja és tradicional des de fa cinc anys, l’Orfeó Català oferirà un concert de nadales a la plaça del Rei de Barcelona a les 19:30 hores. L’actuació, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les celebracions de Nadal, serà gratuïta i oberta a tota la ciutadania, tot suposant una oportunitat única per veure en directe l’Orfeó al cor de la ciutat de Barcelona.

Les veus dels cantaires de l’Orfeó Català, dirigides pel seu director titular, Josep Vila i Casañas, interpretaran a cappella nadales tradicionals, com Fum, fum, fum, Joia en el món, Oi Bethleem,  El rústec villancet,  El Noi de la Mare, El desembre congelat, Les dotze van tocant, Allà sota una penya o Escolteu, els àngels canten, entre d’altres. El cor clourà el concert amb El cant de la Senyera, l’himne de l’Orfeó Català, amb música del mestre Lluís Millet sobre un poema de Joan Maragall.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.