Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Castell de Montjuïc acull la intervenció artística ‘Umbra temporis’ de Jesús Galdón

La intervenció “Umbra temporis, les ombres del temps”, de Jesus Galdón, situa al centre del pati d’armes del Castell de Montjuïc la combinació de dos elements: el temps i les armes, amb el resultat d’un rellotge de sol realitzat amb un canó antiaeri, tot construït en llautó daurat.

Jesús Galdón ha desenvolupat la seva trajectòria artística al voltant de la memòria, el patrimoni i la idea de continuïtat cultural. El seu treball es desenvolupa en l’àmbit del dibuix, la pintura, l’escultura, la fotografia, les instal·lacions i les intervencions artístiques. Ha realitzat més d’una vintena d’exposicions individuals i d’altres col·lectives, en l’àmbit estatal i a l’estranger. Entre les seves intervencions artístiques, destaquen la que va realitzar al 2002 a l’església de Sant Felip Neri amb l’obra “De com desconstruir el paisatge per llegir-lo”; instal·lacions com “Antinous o la historia circular”, al Museu d’Arqueologia de Catalunya (2006), “Aparèixer/desaparèixer” al Museu de Manresa (2012) o recentment la intervenció virtual “B&babel” a la Beijing Design Week (2014) i la intervenció a la Biblioteca de Catalunya “Filacteri d’infrallengua” (2015).

La intervenció artística ‘Umbra temporis’ es pot veure al pati d’armes del Castell de Montjuïc fins al 28 de febrer de 2016.

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.