Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jornada de debat sobre el futur model del Grec Festival de Barcelona

En el marc dels processos d’elaboració del Pla de Cultures 2016-2026, impulsat pel Consell de la Cultura de Barcelona, dimarts 22 de desembre, a les 18 hores, tindrà lloc a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats (c. Sant Adrià, 20), el debat obert Quin Grec volem?, organitzat en el context de reflexió professional i ciutadana sobre els nous horitzons que ha d’incorporar el Grec Festival de Barcelona.

Participaran en el debat Tanya Beyeler (actriu i dramaturga), Joan Català (artista multidisciplinari), Pere Faura (ballarí i coreògraf), Aleix Fauró (director, dramaturg i actor), Toni González (consultor per a les arts escèniques i la gestió internacional de la cultura), Àlex Rigola (dramaturg i director), Margarida Troguet (gestora cultural), Marta Vergonyós (artista multidisciplinar, directora del Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison) i Judit Vidiella (investigadora especialitzada en estudis de performance i pedagogies culturals). A la jornada de debat també hi assistirà, entre altres, la comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Berta Sureda.

El debat s’estructurarà al voltant de tres qüestions: quins són els principals potencials del Grec que cal desenvolupar?; quins són els principals problemes que cal resoldre del festival Grec? i quins són els canvis principals que cal implementar al festival?

En el mateix marc de reflexió sobre el festival, i de manera prèvia a aquest debat públic, el passat 18 de desembre es va desenvolupar una sessió de treball intern amb representants de les principals associacions de les arts escèniques, així com amb altres agents relacionats amb aquestes disciplines (fàbriques de creació, Consell de la Cultura, Institut de Cultura de Barcelona).

El debat es podrà seguir per streaming en aquest lloc web

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.