Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa del projecte ‘Catalunya a Venècia. SINGULARITAT’ del cineasta Albert Serra

– SINGULARITAT, un film d’Albert Serra, és el projecte que ha representat Catalunya a la 56a edició de la Biennal d’Art de Venècia

– Fins al febrer La Virreina Centre de la Imatge mostrarà el projecte a Barcelona

Dimecres 16 de desembre, a les 10.30 hores, al Palau de la Virreina (La Rambla, 99. Sala Virreina Lab) la comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Berta Sureda; el director de l’Institut Ramon Llull, Àlex Susanna; el director de cinema, Albert Serra, i la comissària, Chus Martínez, presentaran als mitjans de comunicació ‘Catalunya a Venècia. SINGULARITAT’, el projecte impulsat per l’Institut Ramon Llull que ha representat Catalunya en la 56a edició de la Biennal d’Art de Venècia i que es podrà veure a Barcelona.

A partir del concepte de singularitat, Serra ha concebut el seu nou treball com una gran instal·lació audiovisual que es projecta en vuit pantalles, les cinc que ja es van poder veure a Venècia, i tres de noves, creades per a l’ocasió. A través d’aquestes pantalles Serra aborda la relació entre la humanitat i la tecnologia.

Catalunya a Venècia. SINGULARITAT s’inaugura el dimecres 16 de desembre, a les 19 hores, i es podrà veure a les sales de La Virreina Centre de la Imatge del 17 de desembre de 2015 al 14 de febrer de 2016.

www.barcelona.cat/lavirreina 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.