Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
“Els límits del perdó”, amb Amelia Valcárcel i Francesc Torralba, nou Diàleg de Pedralbes  

Dimarts 15 de desembre, a les 19:30 h. se celebrarà una nova sessió dels Diàlegs de Pedralbes, a la sala d’actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9, Barcelona). Porta per títol “Els límits del perdó“, i comptarà amb Amelia Valcárcel, catedràtica de Filosofia Moral i Política de la UNED, i Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL.

L’acte també serà retransmès per internet via streaming a l’adreça http://barcelona.cat/barcelonacultura.

Per assistir a aquesta sessió, cal una inscripció prèvia al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat. Pels assistents hi haurà, a més, la possibilitat de visitar lliurement el monestir una hora abans de l’inici de la sessió.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.