Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa del festival de jocs DAU BARCELONA

El proper dimecres, 9 de desembre, a les 13.15 hores, tindrà lloc a la llibreria especialitzada Gigamesh (carrer Bailèn, 8) la presentació de la quarta edició de DAU BARCELONA, que enguany tindrà lloc el cap de setmana del 12 i 13 de desembre a tres espais de la ciutat, la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, el Born Centre Cultural i diverses places del districte de Sant Andreu.

A la roda de premsa hi assistiran Berta Sureda, comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, i Oriol Comas, comissari de Dau Barcelona. A Gigamesh també hi seran presents diversos agents del sector, com editors, autors, botigues, clubs i diversos professionals més del ram.

A la roda de premsa es presentaran les principals novetats de la quarta edició d’aquest festival, que enguany, i degut a l’èxit de convocatòria de les edicions anteriors, ha incrementat els seus espais i s’ha obert a la ciutat. En la tercera edició, el festival va substituir el subtítol de “festival de jocs de taula” pel de “festival del joc”, perquè les activitats ja no estan referides únicament al joc de taula, sinó que incorporen el joc tradicional, el joc de rol, el joc de miniatures i el joc infantil, tots ells amb espais propis a Fabra i Coats i al Born Centre Cultural.

Dau Barcelona és un festival d’accés lliure adreçat a les famílies, un aparador i un espai d’experimentació de l’ampli ventall dels jocs que hi ha ara mateix a l’abast, i un àmbit de relació de clubs de jocs, de jugadors experimentats, de bloguers i de professionals del sector industrial.

Com a l’anterior edició, es lliuraran els Premis DAU, on es premiarà per una banda la dedicació d’una persona a la cultura del joc durant tota la seva vida, i per l’altra, als dos autors de jocs que més hagin destacat durant el 2015, en dues categories, absoluta i novells, votats per més de 500 autors de tot el món.

Dau Barcelona està organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona amb el comissariat d’Oriol Comas.

 

Comencen les activitats paral·leles:

Aquest divendres 4 de desembre, a les 18:30h a la llibreria Gigamesh, hi ha la taula rodona “Tria la teva aventura 2.0. Les narratives contemporànies del joc”. Moderada per Anton Planells, professor de Comunicació al Tecnocampus – UPF i UPC, hi participaran Ismael Ávalos, Antonio Catalán, Tatiana Delgado i Chema Pamundi.

http://lameva.barcelona.cat/daubarcelona/

 

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.