Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Obert el termini per presentar projectes a BCN Producció 2016

BCN Producció obre la convocatòria de selecció de propostes de creació per l’any 2016. Adreçada a la comunitat artística de Barcelona i la seva àrea d’influència, aquesta convocatòria incentiva la realització de projectes que necessiten recursos de producció i suport institucional per desenvolupar-se.

Amb aquest programa, que enguany arriba a la seva desena edició, La Capella contribueix a donar resposta a les necessitats econòmiques i de producció dels creadors mentre segueix de prop les pràctiques artístiques actuals, fidel a la seva funció d’equipament públic per a l’art contemporani. En la darrera edició havien estat seleccionats artistes com David Bestué, Firas Shehadeh, Xiana Gómez, que han presentat els seus projectes d’exposicions individuals a La Capella, i el projecte de comissariat d’Anna Manubens, Visceral Blue, que s’inaugurarà el proper mes de gener, coincidint amb la reobertura de La Capella al públic, actualment tancada al públic per obres de millora.

El jurat de la convocatòria de 2016 està format per professionals del sector artístic: David Armengol, Latitudes (Max Andrews i Mariana Cánepa), Mireia Sallarès, Glòria Picazo i Francesc Ruiz, que seleccionaran, entre els projectes presentats, fins a 9 propostes: 3 exposicions individuals per la Sala Gran de La Capella, 3 per l’Espai CUB, 2 projectes deslocalitzats i 1 projecte de comissariat.

Més informació: http://lacapella.bcn.cat/ca/bcnproduccio/2016

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.