Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Grec posa a la venda un val regal per veure espectacles de la propera edició
  • La campanya ‘Aquest Nadal regala Grec’ ofereix un val bescanviable per quatre entrades del Grec 2016

 

El Grec Festival de Barcelona posa a la venda, del 27 de novembre al 5 de gener, un val regal bescanviable per quatre entrades de l’edició de l’any 2016. Amb un preu de 60 euros es podran regalar quatre localitats vàlides per a una selecció dels espectacles de teatre, dansa i circ que es programin durant el proper Grec.

El val obsequi es pot comprar a les oficines de Tiquet-Rambles (La Rambla, 99), o bé per internet a través del web del festival (www.bcn.cat/grec). Quan s’anunciï la programació, el destinatari del regal veurà la selecció d’espectacles entre els que podrà triar. Les quatre entrades podran ser totes pel mateix espectacle o bé per muntatges diferents, els concerts no estan inclosos en aquesta promoció.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.