Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Guanyadors del concurs Fotomercè 2015

Aquest dijous, 19 de novembre, ha tingut lloc al Palau de la Virreina, seu de l’Institut de Cultura de Barcelona, l’acte de lliurament dels premis del concurs de fotografia popular de la festa major de la ciutat, Fotomercè 2015. Aquest any s’han presentat al concurs 518 fotografies en suport digital que han optat a 3 premis principals i 10 accèssits.

El jurat, format per Marta Almirall, cap del departament de Festes de l’Institut de Cultura de Barcelona, que fa de presidenta de jurat; Montse Colomé, coreògrafa, Xavier Cordomí, director artístic de Tradicional de la Mercè; Carme Masia, fotògrafa; Francesc Messeguer, fotògraf, i Elena Navarro, cap de Comunicació i Màrqueting de l’Institut de Cultura de Barcelona, han premiat les fotografies de Carles Paniello (primer premi, Esclat d’emoció), Fernando Gutiérrez Nájera (segon premi, Con ligereza) i Alexandra Gieseken Casanovas (tercer premi, Atrapats en l’espiral).

Els accèssits han estat per Javier Monsalve Feito, Óscar Gutiérrez, Judith Aranich,  Agustí Munté Carrillo, Karme Nóbrega Gresa, Núria Valera, Manel Chico Carballo, Maria Solaguren-Beascoa Ne, Ektor Mejías i Lluís Remolà Pagès.

El jurat també ha premiat a la fotògrafa Cristina Calderer per la millor fotografia apareguda en premsa i publicada al diari ARA el 25 de setembre de 2015.

La distinció honorífica al millor tractament fotogràfic de la festa fet per un mitjà de premsa escrita ha estat per El Periódico.

Veure galeria amb tots els participants a Fotomercè 2015.

 

FOTOGRAFIES PREMIADES


 

 

[caption id="attachment_1879" align="aligncenter" width="640"]Primer premi. Autor: Carles Paniello 'Esclat d'emoció' Primer premi. Autor: Carles Paniello ‘Esclat d’emoció’[/caption] [caption id="attachment_1880" align="aligncenter" width="640"]Segon premi. Autor: Fernando Gutiérrez Nájera 'Con ligereza' Segon premi. Autor: Fernando Gutiérrez Nájera ‘Con ligereza’[/caption] [caption id="attachment_1881" align="aligncenter" width="640"]Tercer premi. Autora: Alexandra Gieseken Casanovas 'Atrapats en l'espiral' Tercer premi. Autora: Alexandra Gieseken Casanovas ‘Atrapats en l’espiral’[/caption]

 

ACCÈSSITS


 

[caption id="attachment_1887" align="aligncenter" width="640"]Accèssit. Autor: Javier Monsalve Feito 'Selfie temerario' Accèssit. Autor: Javier Monsalve Feito ‘Selfie temerario’[/caption] [caption id="attachment_1888" align="aligncenter" width="640"]Accèssit. Autor: Óscar Gutiérrez 'L'amor impossible' Accèssit. Autor: Óscar Gutiérrez ‘L’amor impossible’[/caption] [caption id="attachment_1889" align="aligncenter" width="640"]Accèssit. Autora: Judith Aranich 'Estrèpit imminent' Accèssit. Autora: Judith Aranich ‘Estrèpit imminent’[/caption] [caption id="attachment_1890" align="aligncenter" width="640"]Accèssit. Autor: Agustí Munté Carrillo 'Aromes de la Mercè' Accèssit. Autor: Agustí Munté Carrillo ‘Aromes de la Mercè’[/caption] [caption id="attachment_1891" align="aligncenter" width="640"]Accèssit. Autora: Karme Nóbrega Gresa 'AviOr' Accèssit. Autora: Karme Nóbrega Gresa ‘AviOr’[/caption] [caption id="attachment_1892" align="aligncenter" width="640"]Accèssit. Autora: Núria Valera 'Explosió de color' Accèssit. Autora: Núria Valera ‘Explosió de color’[/caption] [caption id="attachment_1893" align="aligncenter" width="640"]Accèssit. Autor: Manuel Chico Carballo 'La Fúria del Drac' Accèssit. Autor: Manuel Chico Carballo ‘La Fúria del Drac’[/caption] [caption id="attachment_1894" align="aligncenter" width="640"]Accèssit. Autora: Maria Solaguren-Beascoa Ne 'Il·lusió' Accèssit. Autora: Maria Solaguren-Beascoa Ne ‘Il·lusió’[/caption] [caption id="attachment_1895" align="aligncenter" width="640"]Accèsit. Autor: Ektor Mejías 'Petards i telèfons' Accèsit. Autor: Ektor Mejías ‘Petards i telèfons’[/caption] [caption id="attachment_1896" align="aligncenter" width="640"]Accèssit. Autor: Lluís Remolà Pagès 'Amb força' Accèssit. Autor: Lluís Remolà Pagès ‘Amb força’[/caption]

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.