Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El diàleg de Pedralbes d’aquest novembre es pregunta “Podem parlar de progrés?”, amb Manuel Cruz i José-Enrique Ruiz-Domènec

El proper dijous 19 de novembre, a les 19:30 h se celebrarà una nova sessió dels Diàlegs de Pedralbes, a la sala d’actes del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9, Barcelona). Porta per títol “Podem parlar de progrés?“, i comptarà amb Manuel Cruz, catedràtic de Filosofia Contemporània a la UB, i José Enrique Ruiz-Domènec, catedràtic i director de l’Institut d’Estudis Medievals de la UAB, moderats per Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL.

L’acte també serà retransmès per internet via streaming a l’adreça http://barcelona.cat/barcelonacultura.

La propera activitat confirmada pel cicle ‘Diàlegs de Pedralbes’ serà el 15 de desembre i parlarà d’ “Els límits del perdó”, amb Amelia Valcárcel i Francesc Torralba. Per assistir a aquestes sessions, cal una inscripció prèvia al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat. Pels assistents hi haurà, a més, la possibilitat de visitar lliurement el monestir una hora abans de l’inici de la sessió. 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.