Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de ‘Dos Cors per una Bèstia’ de Miquel de Palol, llibre guanyador dels Jocs Florals de Barcelona 2015

Dilluns 16 de novembre es presenta el llibre Dos Cors per una Bèstia de Miquel de Palol, guanyador del Premi de Poesia Jocs Florals de Barcelona 2015, un guardó que atorga anualment l’Ajuntament de Barcelona i que s’acaba de publicar a la col·lecció Óssa Menor d’Edicions Proa.

A l’acte, que tindrà lloc a les 20 hores a la Llibreria Calders (passatge de Pere Calders, 9), hi assistiran la Comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Berta Sureda; el director del Grup62, Emili Rosales; el poeta i traductor, Jaume Pons Alorda, que farà la glosa, i l’autor, Miquel de Palol, que llegirà alguns dels poemes del seu llibre

 

 


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.