Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de Simon Scarrow, l’escriptor guanyador del Premi de Novel·la Històrica Barcino 2015

Dimecres 4 de novembre, a les 13 hores, a l’Espai 3 del Palau de la Virreina (3a planta. La Rambla, 99), tindrà lloc una trobada entre l’escriptor Simon Scarrow, guanyador del Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino, i els mitjans de comunicació.

[caption id="attachment_1826" align="alignleft" width="199"]Simon Scarrow Simon Scarrow, guanyador del Premi Barcino[/caption]

 

Simon Scarrow recollirà el premi, que atorga l’Ajuntament de Barcelona a un autor de novel·la històrica en reconeixement al conjunt de la seva obra, el dijous 5 de novembre, a les 19 hores al Saló de Cent de l’Ajuntament.

El premi es lliura durant la tercera edició de la trobada Barcelona Novel·la Històrica comissariada pel periodista i escriptor Enric Calpena, i que aplega durant tota aquesta setmana a escriptors, editors i lectors de novel·la històrica al Born Centre Cultural, amb diverses taules rodones al voltant del gènere.

Aquest dimecres 4 de novembre, a les 19.30 hores, Simon Scarrow participarà en una d’aquestes taules rodones, L’heroi en la novel·la, juntament amb l’escriptor Martí Domínguez, on parlaran dels rols del personatge principal en la narrativa històrica.

 

 

 

http://novel.lahistorica.bcn.cat/

DOCUMENTS RELACIONATS

Dossier de premsa Barcelona Novel·la Històrica 2015

Programa Barcelona Novel·la Històrica 2015

 

Avís per ràdios i televisions: a la roda de premsa no hi haurà rac d’àudio

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.