Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Visita per mitjans de comunicació a l’exposició ‘Nunc Stans’ del Museu Frederic Marès

Dijous 22 d’octubre, a les 12.30 hores es farà una visita per mitjans de comunicació al Museu Frederic Marès (pl. Sant Iu, 5) a l’exposició temporal Nunc Stans. Visitants al Museu Frederic Marès, que es pot veure a les sales del museu i que fa dialogar les peces de la seva prolífica i di­versa col·lecció permanent amb obres del fons de la Col·lecció “la Caixa” d’Art Contemporani.

Nunc Stans proposa sis intervencions d’art contemporani repartides pel museu tot posant de manifest el contrast entre col·leccionisme constructor de discursos i l’anacronisme desafiant, de manera que amfitrions i hostes es fan de mirall i evidencien que allò vell no ha envellit tant i que allò nou no és tan nou. Les obres cedides per a l’ocasió per l’Obra Social “la Caixa” són Lick and lather (1993), de Janine Antoni; Warengestell mit Madonnen (1987-1989), de Katharina Fritsch; Black Madonna with Twins (2006), de Vanessa Beecroft; Copa (1992), d’Eva Lootz; Dones damunt de sabates de plataforma (1992), Anell (1992) i Làmpada (1999), d’Ana Laura Aláez, i Löcher mit Löchern stopfen II (1993) d’Asta Gröting.

A la visita hi assistiran el director del Museu Frederic Marès, Josep Maria Trullén; la directora de la Col·lecció “la Caixa” d’Art Contemporani, Nimfa Bisbe, i el president del Cercle del Museu Frederic Marès, Antoni Gelonch Viladegut.

Nunc Stans. Visitants al Museu Frederic Marès es podrà veure del 23 d’octubre de 2015 al 21 de febrer de 2016.

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.