Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Ajuntament de Barcelona obre una nova convocatòria de subvencions destinades a inversions en TIC
  • Se’n poden beneficiar les empreses i entitats que utilitzin tecnologies de la informació i comunicacions (TIC) per a realitzar projectes de caire experimental i innovador amb participació ciutadana

 

L’Institut de Cultura de Barcelona ha obert el període de sol·licitud de subvencions destinades a la realització de projectes de caire experimental i innovador amb participació ciutadana. Les sol·licituds de subvenció s’hauran de vincular a projectes que treballin el concepte de “ciutat com espai d’experimentació”. Mitjançant aquesta convocatòria de subvencions es pretén oferir als sol·licitants noves oportunitats per desenvolupar projectes enfocats a l’exploració de nous formats i nous públics així com remarcar el paper de la ciutadania com a part activa en el procés d’experimentació i innovació cultural/tecnològica.

L’import total que es destina a aquesta convocatòria és de 150.000 euros. Aquesta convocatòria s’estructura en dues modalitats segons el tipus de projectes. En la modalitat A es poden presentar projectes vinculats a la realització de productes o prototips experimentals. També es pot utilitzar la inversió per la realització d’accions creatives incentivant  a la ciutadania o bé a projectes innovadors. En la modalitat B es poden presentar projectes vinculats a la inversió per a la renovació o ampliació de la infraestructura. També es pot sol·licitar la subvenció per a la construcció de webs divulgatives o que donin suport a les pròpies de l’entitat.

Bases de la convocatòria (fins al 22 d’octubre)

http://lameva.barcelona.cat/barcelonacultura/convocatories-i-subvencions

 

 

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.