Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Roda de premsa de la reobertura al públic del Museu Etnològic de Barcelona

Divendres 2 d’octubre, a les 13:00 hores, a la sala d’actes del Museu Etnològic de Barcelona (passeig de Santa Madrona, 16-22), la comissionada de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Berta Sureda, i el director del Museu Etnològic de Barcelona, Josep Fornés, presentaran als mitjans de comunicació la nova etapa que inicia el museu, amb un espai i unes exposicions completament renovats.

En aquesta nova etapa del museu, la recerca i la divulgació es centren en la societat actual, complexa i plural, fent servir una eina fonamental en l’antropologia com  és la comparació. Les noves exposicions proposen una reflexió sobre diferents aspectes de la vida humana que són universals, i convida a fer-ho comparant l’entorn quotidià que ens envolta amb el nostra propi passat.

La reobertura al públic tindrà lloc el diumenge 4 d’octubre, a partir de les 10:00 hores, amb una jornada de portes obertes on es podran visitar les exposicions i veure una mostra de les activitats pedagògiques que oferiran els nous espais. Als jardins de Laribal, contigus al museu, tindrà lloc el concert del grup Cordes del Món (12:00 hores), la formació resident del museu, composada per dotze músics que combinen instruments i composicions clàssiques amb altres procedents del folklore d’arreu del món. La visita al Museu Etnològic serà gratuïta fins el 4 de desembre.

Enllaç al web del Museu Etnològic 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.